A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

З днем працівників сільського господарства!

Дата: 16.11.2018 15:52
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

Шановні працівники  сільського господарства!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

     Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі - механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва - залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою  її  процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, Ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.
Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!

    Селянська праця завжди вважалась однією з найтяжчих, тож і люди, пов'язані з нею, відзначаються витривалістю, відповідальністю, терпінням, відданістю землі та умінням на ній працювати. Ми всі усвідомлюємо, що тільки завдяки розвитку сільського господарства можливо підтримувати і розвивати соціальну сферу села, вирішувати нагальні проблеми сьогодення.
Відомо, що без тваринництва  не може  бути повноцінного сільського господарства. Ви самовіддано прагнете до того, щоб поставити на належний рівень цю галузь, вдихнути в неї життя, зробити  високопродуктивною  і збагатити таким чином наш стіл високопродуктивними продуктами харчування.  Спасибі за працю, за розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю і збираєте багаті врожаї, що залишаєтеся вірними селу.
Буде самовіддано  працювати село - буде розквітати Україна.Незважаючи на труднощі Ви зберігаєте високий рівень професіоналізму, робите все можливе для розвитку економіки  нашої  громади.
    Тож дозвольте, шановні працівники сільського господарства,  ветерани сільськогосподарського виробництва, щиро і сердечно привітати вас з професійним святом і побажати всім вам міцного здоров'я, щастя, успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні! Хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!
 

 

Зі святом вас!

Степанецький сільський  голова          О.І.Яременко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь