Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕЗВИЧАЙНИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР

Дата: 06.11.2018 11:28
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

 5 листопада 2018 року до відділення стаціонарного догляду територіального центру Канівського району завітав священик Сергій Нікітін, настоятель Козацької церкви в м. Каневі Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Фото без опису
 Священик відразу встановив із старенькими довірливі, теплі стосунки під час щирого діалогу та провів пізнавальні співбесіди. Мешканці відділення були вражені щирим прагненням священнослужителя донести до присутніх велич Господньої любові до кожної людини, якою б вона не була.

Фото без опису
З радістю та задоволенням підопічні відділення отримали подарунки від прихожан Козацької Церкви та поласували солодощами та короваєм за чашкою чаю разом зі священиком.
Візит настоятеля Козацької Церкви священика Сергія до одиноких людей похилого віку став проявом благодійності та щирості по відношенню до ближнього.
Прикладом руйнування бар’єрів між священнослужителем та пересічним громадянином став шаховий турнір, який був запропонований самим же священиком.
Зустріч закінчилась спільною молитвою з освяченням та миропомазанням. Задоволення від зустрічі отримали, як мешканці відділення, так і священик Сергій.

 

Фото без опису
Є надія на те, що сьогоднішня зустріч стане початком довготривалої дружби і співпраці. Жителі  цього будинку та весь колектив дякують всім небайдужим прихожанам Козацької Церкви, причетним до цього заходу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь