A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОФЕСІЯ, ОБРАНА СЕРЦЕМ

Дата: 02.11.2018 15:31
Кількість переглядів: 706

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято запроваджено на знак поваги до людей, наполеглива, самовіддана праця яких є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Це ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного.

У Канівському районі урочистості з нагоди цього свята відбулись 2 листопада 2018 року у великій залі районної ради.

Заступник сільського голови Степанецької ОТГ Юлія Мітакі привітала соціальних працівників громади із професійним святом.

 

Кращим працівникам соціальної сфери були вручені подяки від Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області за високий професіоналізм, наполегливу працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток соціальної сфери Степанецької об’єднаної територіальної громади  та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери України.

Відмітили таких працівників Степанецької ОТГ: Радучич В.І.- соціального робітника с.Степанецьке; Москович О.Б.- соціального робітника с.Полствин; Цьопу Н.І.- соціального робітника с.Мартинівка; Онищенка Ю.П. - соціального робітника с.Павлівка; Куцокінь А.С. - соціального робітника с Дарівка;

Сахно О.І. – молодшу медичну сестру з догляду за хворими відділення стаціонарного догляду с. Степанці; Биковець В.Г. – кухонного працівника відділення стаціонарного догляду.

В подарунок для всіх присутніх звучало музичне привітання від Канівського ансамблю «Дніпрова веселка» під керівництвом Миколи Масюка. Урочиста програма пройшла в теплій, дружній атмосфері, було сказано багато теплих слів вдячності працівникам соціальної сфери, адже ентузіазм цих людей живиться добротою їхніх сердець, саме завдяки їхній чуйності, наш світ стає кращим і світлішим.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь