A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У СТЕПАНЕЦЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЛИ ПОЖЕЖНУ МІСЦЕВУ КОМАНДУ

Дата: 25.10.2018 12:06
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

Для ефективного захисту населення і територій від пожеж та інших надзвичайних подій в сільській місцевості потрібно створювати нові та модернізувати існуючі підрозділи місцевої пожежної охорони.

Фото без опису

Поява таких підрозділів, – завжди значуща й непересічна подія для мешканців сільських населених пунктів, особливо для тих, хто проживає у адміністративних одиницях, віддалених від місць дислокації пожежно-рятувальних частин ДСНС.

Фото без опису

23 жовтня в селі Мартинівка Степанецької об’єднаної територіальної громади було започатковано місцеву пожежну команду.

Фото без опису

Місце розташування підрозділу обране не випадково, адже, відстань до районного центру, де базується підрозділ державної пожежної охорони, складає 20 кілометрів, тому у разі пожежі, місцева пожежна команда зможе швидше відреагувати, та своїми оперативними діями мінімізувати можливі втрати.

 

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх звернулись: Поліщук Тарас Васильович - начальник Управління техногенної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату ДНСН України;

Фото без опису

ГВОЗДЬ Віктор Михайлович - генерал-майор служби цивільного захисту, начальник Управління ДНСН у Черкаській області; Зоренко Павло Михайлович – перший заступник сільського голови;

 

Фото без опису

Воскобойнік Олександр Анатолійович - директор ТОВ «НВФ «Урожай», Скоробагатов Юрій Анатолійович - начальник Управління цивільного захисту Черкаської обласної державної адміністрації.

 

Фото без опису

З рук начальника Управління ДНСН у Черкаській області Віктора Гвоздя Мартинівська МПК отримала сертифікат на пожежний автомобіль, а директор «НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік вручив сертифікат на мотопомпу. Крім того, для якісного виконання обов’язків, Мартинівській МПК було передано комплекти захисного бойового одягу та пожежно-технічне обладнання і спорядження.

Фото без опису

На завершення офіційної церемонії відкриття - настоятель Свято-Михайлівської Парафії с. Мартинівка - ОТЕЦЬ Олександр, за християнським звичаєм благословив працівників МПК, провів обряд освячення техніки і приміщення новоствореного підрозділу та побажав присутнім аби усі після гасіння пожеж поверталися до своїх домівок живими та неушкодженими.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь