A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Зустріч ФК "Росава" с. Степанці та "Авангард" м. Монастирище

Дата: 01.10.2018 10:43
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

29 вересня 2018 року в м. Монастирище Черкаської області відбувся черговий матч Чемпіонату Черкаської області з футболу серед команд вищої ліги, в якому зустрічалися ФК "Росава" с. Степанці та "Авангард" м. Монастирище.

Фото без опису

 ФК Росава:

 21. Сорокін Олексій, 16. Бовшик Вадим, 18.Болюк Олександр , 22. Вовк Анатолій,  4. Франчук Ігор, 10. Чорноіван Дмитро, 13. Малимон Віталій,  7. Головко Максим,  15. Панічев Олександр,            8. Матяш Віталій, 3. Никитенко Ілля, Гравці в запасі: 14.Конюша Олексій, 11.Давиденко Ілля, 20.Сухецький Геннадій, 23. Франчук Володимир - перебір жовтих карток.

Фото без опису

Тренером команди була розроблена тактика гри, були дещо змінені позиції гравців - і це спрацювало. З перших хвилин обидві команди почали вести активну боротьбу за перемогу. На кожну атаку "Росави" "Авангард" відповідав контратакою і навпаки. Було створено багато гольових моментів але тільки 2 з них реалізовані. Франчук Ігор пробивши штрафний удар майже з середини поля закинув м'яч в нижній лівий кут воріт. Вовк Анатолій отримавши чітку передачу від Вадима Бовшика та вийшовши сам на сам з голкіпером, приніс 2-й забитий м'яч у ворота господарів.

Фото без опису

Рахунок 0:2. В другому таймі боротьба стала жорсткішою - багато фолів, як у господарів так і гостей матчу, та рішення арбітра обходилися лише штрафними ударами, без жовтих та червоних карток. Господарі всіляко намагалися виправити ситуацію на табло. Але їм вдалося лише один раз скористатися помилкою захисту та забити м'яч у ворота степанчан, всі інші спроби атак були зірвані, або ж відбиті голкіпером "Росави". Фінальний свисток рахунок 1:2 на користь ФК"Росава". На даний час степанчани займають 5 сходинку в турнірній таблиці. Наступний матч "Росава" проведе 6 жовтня на стадіоні "Маракана". Початок матчу 16:00.

Фото без опису

Вболівальників запрошуємо підтримати свою команду.

 Виносимо щиру подяку нашим постійним спонсорам- керівництву ПрАТ "Миронівська птахофабрика" та виконавчому комітету Степанецької сільської ради ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь