A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Львів – дивовижне місто, в яке неможливо не закохатися!

Дата: 27.09.2018 11:29
Кількість переглядів: 1468

Фото без опису

Про це знає кожен українець, від дорослих, до малюків. У цьому місті кожен може знайти те, що так давно шукає – любов, натхнення, радість, відпочинок, затишок. Всьому цьому безумовно сприяє особлива атмосфера, якою буквально просякнуте навіть повітря в місті Лева.

Фото без опису

Море незабутніх вражень принесладводенна подорож до чарівного міста Лева, для дівчат, що брали участь в конкурсі «Міс – Мартинівка – 2018», та отримали поїздку в дарунок.

Фото без опису

Вони побували  невеликою, але дуже дружньою компанією, у багатьох, дійсно гарних місцях - Домініканський собор, Італійський дворик, Львівський історичний музей, музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня» та ін. Відвідали казкове місце, де створюють справжні шоколадні шедеври, – «Львівську шоколадну майстерню».

Фото без опису

 

Побували в Львівській копальні кави - це найбільша і одна з найоригінальніших кав'ярень міста Лева. Тут кави стільки, що вона просто усюди – у горнятках, у декорі, у картинках меню і навіть під землею.

Фото без опису

 

Саме так, прямісінько у кав’ярні можна потрапити у підземелля, де видобувають кавові зерна.Піднімалися на оглядові майданчики Вежі Ратуші та Високого замку, звідки Львів був як на долоні. Описати всю красу тих місць, просто неможливо.

Фото без опису

Поїздка до Львова була неймовірно цікавою і пізнавальною для дітей. Це подарувало їм унікальну можливість відволіктися від буденних справ і трохи розслабитися.

Фото без опису

         Щиро дякуємо голові Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Яременку Олександру Івановичу та в.о. старости Мартинівського старостинського округу Буслі Аллі Василівні за цей чудовий подарунок! Як добре, що є люди, які дають можливість обдарованим дітям побувати у таких надзвичайних місцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь