A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

15-й тур вищої ліги чемпіонату Черкаської області з футболу

Дата: 11.09.2018 10:37
Кількість переглядів: 581

8 вересня 2018 року в м. Кам’янка відбувся 15-й тур вищої ліги чемпіонату Черкаської області з футболу між командами ФК «Росава»(Степанці) та ФК «Олімп»(Камянка)- 0:2(0:1)

Голи:  Олексій Конюша 4', Олександр Панічев 69'.

Склад ФК «Росава» : Сорокін, Бовшик, Никитенко, Малимон, Вовк, Франчук І, Стецюк, Конюша, Головко, Франчук В.,Панічев( Матяш, Кисіль, Давиденко, Чорноіван, Болюк, Сухецький).

Склад ФК « Олімп» : Іщенко, Гарнага, Левенець, Шеремет, Олешко, Парій, Вагін(Зоря), Лушпіган, Олійник, Богданов( Матвієнко), Підвисіцький.

Після двох не дуже вдалих матчів та втрати очок, степанчанам необхідна була лише перемога і вже на 4-й хвилині Максим Головко вдало поборовся за м’яч та віддав вивірену передачу врозріз на О. Конюшу, вихід сам на сам, Олексій впевнено переграє Іщенка 0:1. Ще за п’ять хвилин росавці повинні були подвоювати рахунок, але вихід сам на сам Панічева завершився неточним ударом. На 32-й хвилині непогану нагоду мав відзначитися Головко, але м’яч після удару  пролетів над поперечкою. Кам'янчани у відповідь, за весь первий тайм, спромоглися лише на два удари по воротах «Росави». Богданов пробив вище воріт, а Олійник влучив у площину воріт, але Сорокін парирував удар. У 2-му таймі Ігор Франчук, виконуючи штрафний удар, влучає в поперечку. Кам'янчани у відповідь проводять атаку ,яка завершується ударом Парія в ближній кут воріт, Сорокін не без труднощів парирує удар.

На 69 хвилині Головко скористався незлагодженими діями захисту кам'янчан, з воротарської лінії пасує на Панічева, котрий опинився сам на сам з голкіпером, потужний удар - і рахунок стає 0:2. На 75' ,тільки майстерність воротаря «Олімпу» Іщенка, рятує ворота після удару Никитенка.

На останніх хвилинах основного часу голкіпер «Олімпу», намагаючись дістатися м’яча, врізається в Болюка. Арбітр призначає пенальті, до м’яча підходить Ігор Кисіль, удар в правий нижній кут воріт, сейв Іщенка рятує кам'янчан від розгрому. На останніх секундах «Олімп» пішов в атаку, але безуспішно, свисток арбітра і кінцевий рахунок 0:2 на користь ФК «Росава» с. Степанці.

Дякуємо всім вболівальникам за підтримку! Наступний матч «Росава» проведе 15 вересня о 16:00, в селі Степанці на стадіоні «Маракана».

Виносимо особливу подяку  за організацію гри  та підтримку нашим постійним спонсорам, керівництву ПрАТ "Миронівська птахофабрика".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь