A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

РОБОТА ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

Дата: 02.08.2018 09:47
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

01 серпня 2018 року о 10:00 год. в приміщенні Степанецької сільської ради, а з 12:00 год. в приміщенні Полствинського старостинського округу відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області. Засідання опікунської ради проведено під головуванням керуючого справами виконавчого комітету, заступника голови опікунської ради Тетяни Науменко. 

Основною діяльністю опікунської ради, як органу опіки та піклування, є надання допомоги у діяльності виконавчого комітету Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області зі здійснення заходів з захисту законних прав та інтересів дітей, які опинилася в складних життєвих обставинах.

На засіданні розглядались питання щодо виховання та догляду за дітьми у родинах, які знаходиться на обліку сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах. Основними проблемними питаннями даних родин були: неправильне ведення домашнього господарства матерями, неналежне виховання та догляд за дітьми, зловживання дорослими членами сім’ї алкогольними напоями, перебування дорослих осіб, схильних до правопорушень, в будинку де перебуває неповнолітня дитина, а також влаштування дитини до дошкільного навчального закладу.

За результатами проведення опікунської ради, взято зобов`язання матерів сімей перед членами опікунської ради щодо виконання заходів, визначених в ході засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь