A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Степанчани взяли участь у національно-патріотичному проекті «НЕСКОРЕНІ»

Дата: 23.07.2018 22:20
Кількість переглядів: 1035

 В самому серці Карпат завершився Всеукраїнський вишкіл "Нескорені" імені Ярослава «Роберта» Мельника (провідника ОУН Карпатського краю, правої руки Степана Бандери).

З 11 по 16 липня в с.Липа Витвицької ОТГ, що на Івано-Франківщині, відбувся Всеукраїнський національно-патріотичний, військово-спортивний вишкіл «НЕСКОРЕНІ»,

спрямований на виховання у підростаючого покоління любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави.

Учасниками заходу стали 85 осіб з 14 областей України, основа з яких молодь віком від 14 до 18 років.

Програма табору включала в себе лекції з історії визвольної боротьби, становлення держави та формування нації. 


Також учасники отримали навички з військово-тактичної підготовки, домедичної допомоги, ознайомились з ножовим та рукопашним боєм, стрільбою, основами спортивного туризму, повправлялися на смузі перешкод та потренувались в стилі кросфіт.

Однією з пріоритетних складових заходу була мандрівка шляхами бойової слави ОУН-УПА, бункера «Роберта» та цвинтаря школи старшин «Олені».

Учасники мали можливість відвідати обласний щорічний фестиваль патріотичної пісні «Яворина», та взяти участь у змаганнях в стилі кросфіт «Козацький Герць», котрі проходили на території урочища Розтока, де і вишкіл «Нескорені».

Завдяки Віолеті Семеновій, головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту,учні Степанецької ОТГ теж брали участь у цьому проекті. 

тому що вони вибороли першість у юнацькому змаганні «Сокіл» (Джура). У складі команди поїхало 4 учасники ( 14-17р.): Дарина Яременко, Володимир Бидловський, Олександр Ткаченко та Чабан Анастасія і один дорослий наставник, педагог Степанецької інноваційної школи, Юлія Василівна Яременко.

Викликає високе почуття гордості той факт, що  наша дитяча  команда зайняла  почесне ІІ місце у ході змагань.

Молодь отримала можливість здобути нові теоретичні і практичні знання та навики, що в майбутньому посилить нашу готовність до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності та незалежності України.

Вишкіл «Нескорені» був проведений громадською організацією "Сонячна Січ", за фінансового сприяння Міністерства молоді та спорту України, Відділу національно-патріотичного виховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь