A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Подяка за прекрасну екскурсію

Дата: 09.07.2018 15:59
Кількість переглядів: 9485

       23 червня 2018 року за сприяння   директора  АФ «Заповіт Шевченка» ТОВ  НВФ «Урожай» Братаніча  В.А.  та  депутата  Канівської   районної  ради Логвиненка І.В.  для учнів КЗ  «Беркозівський НВК І-ІІ ступенів» була організована поїздка до  міста Києва.  Хоч погода в цей день була похмурою, але учасники поїздки були у піднесеному настрої. 

         Як справжні патріоти своєї держави екскурсію у м. Київ почали з відвідування набережної Дніпра, на якій встановлено пам’ятник засновникам Києва. Далі старовинними вулицями  міста прибули до арки Дружби народів, від якої крутими східцями піднялися до Музею Води. Відвідавши цей музей, діти збагатилися знаннями про величезне значення води в житті людини і про необхідність її економного використання. Тут школярам продемонстрували цікаві досліди про властивості води, із захопленням учні розглядали дивовижних риб в акваріумі, мали змогу доторкнутися до них.

Потім екскурсія продовжилася у розважальному центрі, де діти вперше побували на сеансі 7D фільму. А скільки неперевершених позитивних емоцій викликало катання на льодяному катку на ковзанах!

  Якою б була екскурсія без відвідування відомого пам’ятника Вітчизни –матері ?!  Діти із захопленням, цікавістю і подивом  розглядали наземну і повітряну військову техніку, мали можливість розглянути  бойові літаки із середини, уявити себе пілотом за штурвалом. Закінчилася поїздка відвідуванням виставки «Світ велетнів» на Співочому полі. Від побаченої краси емоції дітей переливались через край, адже таких дивовижних композицій з квітів ще ніхто в житті не бачив! Трішки стомлені, але щасливі і задоволені поїздкою з масою позитивних вражень поверталися додому.

      Висловлюємо  щиру  вдячність  директору  АФ «Заповіт Шевченка» ТОВ  НВФ «Урожай» Братанічу  В.А.  та  депутату  Канівської   районної  ради Логвиненку І.В. за організацію безкоштовної поїздки до міста Києва дітей  під час перебування в пришкільному відпочинковому таборі  «Веселка».  

             Дякуємо Вам,  добрі люди, за розуміння, небайдужість і підтримку !

 

                                                                                                                               Учні, батьки та вчителі школи.                                                                                                                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь