A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Степанці, літо, школа, відпочинок

Дата: 20.06.2018 15:39
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

     Прямує  до свого логічного завершення ще один навчальний рік. Прийшла пора відпочинку та розваг – довгождане, сонячне літо.  З 1 червня по 20 червня в школі працюють пришкільні відпочинкові табори з денним перебуванням дітей «Росавка» (1-4 класи) та «Росава» (5-10 класи). Відпочинком охоплено 180 учнів.   

       Всі дні в таборах  були насичені, проводяться різноманітні заходи, спортивні змагання,  екскурсії, подорожі, конкурси, розваги, ігри. Працюють хореографічний гурток «Ексклюзив» та гурток солістів-вокалістів. Щодня проводяться лінійка та ранкова зарядка, а також вихователі проводять бесіди та інструктажі з безпеки життєдіяльності.

Фото без опису

     Діти багато часу проводять  на свіжому повітрі, більшість ігор та спортивних занять проходять на   вулиці. Тож  діти мають можливість відпочити і зміцнити своє здоров’я.   Для   здоров’я важливі і повноцінне харчування, і рух, і відпочинок.   Для учасників таборів ОТГ організувало повноцінне  харчування. До меню включені фрукти, овочі, а також натуральні соки, м’ясні, рибні та молочні продукти.  

Фото без опису

     Для  дітей організовано поїздку до м. Канева на Тарасову гору, де вони відвідали музей Т.Г. Шевченка. Здійснили екскурсії «Стежками рідного села», «Наш ліс», «Водойми та їх мешканці», «Лікарські рослини нашого краю». Також проводяться трудові десанти з метою підтримки чистоти на території пришкільного табору. 

Фото без опису

    Діти з великим задоволенням приходять кожен день в табір.    Різноманітність   форм і методів сприяє розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до занять фізичною культурою, зміцненню здоров’я, зміцненню відносин у колективі, бажання брати активну участь у спільних справах.

     Під час роботи таборів   «Росавка» та «Росава» відпочивало: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають в різних сімейних формах виховання - 10 осіб; дітей-інвалідів - 4 особи; дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей - 31 особа; дітей, які пост роджали від наслідків Чорнобильської   катастрофи -  15 осіб; талановитих та обдарованих  дітей – 17 осіб; діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села – 11 осіб; діти осіб, які визнані учасниками бойових дій – 4 особи.                                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь