A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАБІР ДО ШКОЛИ МСП

Дата: 20.06.2018 09:35
Кількість переглядів: 594

В рамках реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017 – 2020 роки та Програми реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018 – 2020 роки обласна державна адміністрація спільно із Черкаською агенцією регіонального розвитку та Фондом Василя Хмельницького K.Fund оголошує набір до другої  в області Школи малого і середнього підприємництва (далі – Школа МСП).

Основною метою Школи МСП є сприяння розвитку підприємництва за рахунок надання якісних своєчасних знань та практичних ефективних навичок підприємцям з різним рівнем досвіду.

Під час проходження навчання у слухачів буде змога отримати нові знання і відповіді на хвилюючі запитання та якісну консультацію фахівців.

Програма навчання в Школі МСП передбачає 9-денний інтенсивний курс з основних напрямів організації бізнесу та підприємницької діяльності.

Після інтенсивного курсу протягом 3 тижнів слухачі працюватимуть над бізнес-планами, під час роботи отримуючи консультативну підтримку викладачів Школи МСП. Після захисту Проекту відбудеться урочисте вручення сертифікатів про проходження та завершення навчання.

Навчання будуть проводити запрошені викладачі, бізнесмени, що мають значний досвід в організації, реструктуризації, консультативному супроводі малих та середніх підприємств, підготовці фахівців в різних сферах бізнесу.

Навчання розпочинається з 5 липня 2018 року. Прийом заявок триває до 18 червня 2018 року.

Черкаська агенція регіонального розвитку в рамках Програми реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018 – 2020 роки сплачує основну частину вартості навчання. Для тих слухачів, які будуть відібрані до навчання, вартість складатиме 1500 грн.                   В рамках навчання слухачі будуть забезпечені роздатковим матеріалом, кава-паузами та обідами.

Слухачами Школи МСП можуть бути:

• підприємці, власники та керівники підприємств малого та середнього бізнесу Черкас та Черкаської області;

• особи, що наразі підприємницької діяльності не ведуть, проте мають бізнес-ідею та прагнуть розпочати власну справу.

Для участі у Школі МСП потрібно:

• заповнити аплікаційну форму у GoogleForms  https://goo.gl/7rSoVZ;

• пройти співбесіду й отримати підтвердження від організаторів.

Враховуючи вищеозначене просимо вас сприяти розповсюдженню зазначеної інформації серед бізнесових кіл області.

З огляду на важливість підвищення рівня обізнанності суб’єктів малого та середнього підприємництва з основних напрямків організації бізнесу та підприємницької діяльності, просимо вас розглянути можливість надання фінансової підтримки представникам бізнесу за рахунок коштів місцевих бюджетів (компенсація оплати проїзду, проживання), які виявили бажання пройти навчальний курс в Школі малого та середнього підприємництва.

З приводу додаткової інформації просимо контактувати з начальником управління економічного розвитку Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Пиваком Дмитром Володимировичем (моб. тел. (093)959-19-33, роб. тел. (0472)37-33-63).

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь