A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Вперше на Канівщині відгримів тракторний фестиваль

Дата: 18.06.2018 11:19
Кількість переглядів: 790

Трактор Фест на Черкащині проводять уже всьоме. Але цього року вперше змагаються не на прямій дистанції, а на кільці з перешкодами. У важковаговому змаганні взяла участь майже сотня механізаторів.

А цього року фестиваль аграріїв та механізаторів вперше відбувся на Канівщині, на території Степанецької ОТГ. "Трактор Фест" приймав гостей із різних регіонів країни. Зокрема, до села Полствин з`їхались керівники та представники агрофірм із Львівщини, Івано-Франківщини, Вінничини, Волині та інших регіонів. 

Відкрили змагання механізатори на німецьких тракторах, які мають максимально дозволену швидкість – 60 км/год. Тому водії, збиваючи фішки, долали перешкоди.

Багатотонні трактори мали подолати трасу перешкод: фігуру "Змійка", "Яма", "Смуга перешкод", "Заїзд у гараж" та "Гірка" – і все це максимально швидко та грамотно.

Новацією цьогорічних тракторних перегонів стала кільцева траса, з одночасним "Стартом" та "Фінішем". Так, як це зазвичай прийнято на справжніх ралі. На відміну від правил змагань минулорічних фестивалів, коли застосовувалась траса за принципом "Вперед-Назад".

Переможці перегонів отримали грошову винагороду в 15 тис. грн.

Ще однією новацією фестивалю стали велоперегони "Крос-кантрі", забіг з тачками та парад візочків "Лелека".

І взагалі програма була дуже цікавою і насиченою. Лунали гарні українські пісні, проводилися різні конкурси талановитих працівників «Урожаю», та смачних страв від кожної філії,

 

із дітками займалися справжні професіонали дитячого дозвілля, були представлені для всіх присутніх виставки-ярмарки народних умільців. Родзинкою цього свята був виступ зіркового гостя Михайла Хоми (DZIDZIO ).

А ще, під час фестивалю Олександр Іванович Яременко, голова Степанецької громади, урочисто вручив Ользі Дмитрівні Козак,Директору СКП «Благоустрій» номерний знак для автомобіля, який придбали для потреб нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь