A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

"ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ" ЧЕКАЄ НА СВОЇХ ВИХОВАНЦІВ

Дата: 07.06.2018 10:10
Кількість переглядів: 729

В 2018-2019 навчальному   році  зустріне перших своїх вихованців  новостворений  Комунальний позашкільний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

         З метою формування практичних умінь і навичок, розвитку здібностей, нахилів, майстерності, уяви, творчості, загальної культури особистості, вихованості буде організовано роботу гуртків художньо-естетичного, науково-технічного, військово-патріотичного, фізкультурно-спортивного та гуманітарного напрямів. Головним завданням Центру є не тільки організація вільного часу, а й створення умов для виховання творчої особистості, формування національної самосвідомості, подальшого професійного самовизначення.

         Створення умов для творчої самореалізації обдарованих вихованців відбуватиметься шляхом організації і проведення виховних та організаційно-масових заходів в освітніх закладах та селах громади, забезпечення участі обдарованих вихованців у фестивалях, конкурсах, виставках, змаганнях, концертних програмах, творчих проектах від місцевого до міжнародного рівнів.

         Наразі здійснюється підбір педагогічних кадрів, які забезпечать реалізацію завдань щодо розвитку та підтримки творчо обдарованих дітей та учнівської молоді і нададуть можливість кожній дитині відповідно до її нахилів та здібностей проявити свою обдарованість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь