A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

"РОСАВА-НАША РЯБА" ПЕРЕМАГАЄ ФК "ЗЛАТОКРАЙ-2017"

Дата: 07.06.2018 08:41
Кількість переглядів: 828

Після прикрої домашньої поразки від СК «Базис»  команда  ФК «Росава- Наша ряба» прагнула реабілітуватися перед вболівальниками. І суперник підібрався підходящий -  ФК «Златокрай-2017», який на даний момент очолював турнірну таблицю обласного чемпіонату.

Обидві команди підійшли до цього матчу в оптимальних складових. У складі степанчан, через травму був відсутній Баранов Олександр.

Стартові хвилини зустрічі показали, що боротьба буде запеклою, варто пригадати зустріч цих колективів в 1/8 фіналу кубку області, де  хлопці ФК «Росава – Наша ряба» пройшли далі в серії післяматчевих пенальті.

На 15-й хвилині після подачі кутового, найбільш спритним в скупченні гравців у  штрафному майданчику виявився Панічев Олександр, який і відкрив рахунок.

Після забитого голу темп гри трохи знизився, боротьба в центрі поля і проходи флангів Степанецьких гравців, які були дуже активні. Один із таких проходів у виконанні Кисіля Ігора, який обійшовши двох гравців команди суперника, передав м’яч Касяненку Миколі і того збивають в карному майданчику. Чистий пенальті, який вдало реалізував Понежда Павло. 2:0 після першого тайму, але в роздягальні Степанецькі гравці пам’ятали подібну ситуацію, коли  команда ФК « Росава-Наша  Ряба» під час  того  самого вищезгаданого кубкового матчу, в якому ми теж вигравали 2:0, але ж основний час закінчили з рахунком 2:2. Тож розслаблятися ніхто не збирався.

Після  перерви команда «Златокрай-2017» зробила ряд замін, спрямованих на атаку. Перші хвилини пройшли за територіальною перевагою господарів, але тренер Степанецької дружини обрав правильну тактику, а гравці її вдало виконали. І після чергової  атаки гравців ФК «Росава – Наша ряба», голкіпер золотонісців підстрахував  своїх захисників, вийшовши далеко із воріт.  Підбір виграв Степанецький гравець Франчук Ігор. Підробивши м’яч під улюблений удар лівою ногою, «парашютом», майже із центру поля, відправив « круглого» за комірець  воротаря. Один із небагатьох моментів біля  воріт Степанецької команди  закінчився 11-мертовим у ворота Сорокіна.  М’яч по-зрадницькій потрапив в руки Павлу Понежді. 3:1 – пенальті реалізував Горщинський. Глядачі із  трибуни почали активно підтримувати  команду ФК «Росава – Наша ряба».  Два м’ячі за 15 хв. Завдання реальне для підопічних М. Безгуби. Варто відзначити, що нашій команді протистояв серйозний, добре укомплектований колектив, який вже не один рік грає в цьому  складі і має потужній тренувальний процес. Але в цей день все ішло за сценарієм Степанецької команди. Олександр Панічев, мабуть побачив, що тренер вже підготував заміну, хоча він не захотів просто так піти із поля і рикошетом від своєї голови відзначається дублем!  До кінця гри залишалося трохи більше 10 хв. і команда ФК «Росава – Наша ряба» могла б відзначитися, як мінімум двічі, але Чорноіван Дмитро змарнував ці нагоди.

Фінальний свисток зафіксував кінцевий результат 4:1. Прекрасна перемога степанчан!

Велика подяка постійним спонсорам проведення гри ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Наступну гру ФК «Росава-Наша ряба» проведе на стадіоні «Маракана» 9-го червня із командою ФК «Олімп» м. Кам’янка о 17:00. Запрошуємо всіх вболівальників і любителів футболу прийти та підтримати свою команду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь