A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК, ВИПУСКНИЙ, СВЯТО ЛІТА ТА ДИТИНСТВА

Дата: 04.06.2018 12:26
Кількість переглядів: 923

 

Фото без описуОсь і відшуміли шкільні будні, промчалися непомітно, ніби вчора дзвенів перший дзвоник, а сьогодні дзвенить останній, а для когось його срібний голосочок проспівав дійсно востаннє, бо вони вже стали випускниками.

Фото без опису

Тож цими днями в усіх шкільних дворах святково та гамірно, адже скільки урочистих днів, нагород, сліз радості і прощання, скільки посмішок і щасливих поглядів. У стінах Степанецької школи теж не обійшлося без урочистостей.

 

Фото без описуПеред святом останнього дзвоника, в кілька турів проводилися заходи для вручення заслужених відзнак та нагород кращим учням школи, які цілий рік сумлінно старалися, навчалися, брали участь у різних конкурсах, змаганнях, олімпіадах. Високі нагороди також отримали і вчителі та наставники, які готували та допомагали дітям досягти таких високих результатів. І ось довгоочікувані канікули, тепле літнє сонечко та відпочинок.

Фото без опису

Зі своїми випускниками розпрощався також і дитячий садочок, провів найстарших своїх мешканців до наступної сходинки їхнього життя - до першого класу. Малюки на очах подорослішали, адже їм присвоїли таке почесне звання - "школярі", "першачки", тому вони так і позадирали свої маленькі кирпаті носики. А 1 червня для дітвори, яка прибула із усіх шкіл Степанецької ОТГ пройшло чудове свято до Дня захисту дітей,

Фото без опису

на якому було вручено грамоти та відзнаки кращим вчителям і учням нашої громади. Свято видалося яскравим і радісним, адже кожна школа представила увазі глядачів художні номери. Тож і пісні лунали, і запальні танці, і дотепний гумор, все для того, щоб присутнім не довелося сумувати. А далі літо, сонце та щасливе дитинство!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь