A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В очікуванні дива

Дата: 07.05.2018 12:39
Кількість переглядів: 831

Дитинство… Кожен із нас родом із цієї дивовижної країни. Казки, мрії, іграшки, друзі, веселі ігри на дитячому майданчику. Так, саме на майданчику люблять проводити свій час всі діти, тут зав`язується перша дружба, тут дітвора навчається, як правильно поводитися з товаришами, як ділитися із ними своїми улюбленими іграшками та смачними цукерками. Але, нажаль, не у всіх діток є ігровий майданчик із гойдалками, пісочницями та сковзанками. Особливо, це стосується дітей, які проживають в сільській місцевості. Та завдяки нашим спонсорам, у дітвори , що проживає по вулиці Слобода села Степанці, така дитяча радість скоро буде. В грудні місяці минулого року за сприяння директора ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ольги Форостяної, громаді села Степанці був вручений сертифікат на 70 000 грн. для придбання дитячого ігрового комплексу та сама конструкція дитячого майданчика, тільки в розібраному вигляді, яка була передана на зберігання в складське приміщення СКП «Благоустрій». Але відразу встановити його не було можливості через погодні умови.

Та ось, нарешті вже весна потурбувалася про тепло і про все необхідне, щоб створити нашим дітлахам омріяний куточок дитячого щастя.

За участі депутата Сільської ради Слобідського округу Сергія Івановича Чугреєва та з допомогою працівників СКП «Благоустрій»

дитячий майданчик встановили на вигоні біля магазину, щоб малі пустуни мали змогу під час прогулянки придбати собі морозиво, чи ще який смаколик, не покидаючи на довго свої ігри, та і для батьків, які ходять до магазину з дітворою теж буде зручно залишити своїх маленьких помічників у надійному місці, поки самі будуть робити покупки.

Офіційне відкриття дитячого майданчика планується на 1 червня на День захисту дітей. А поки що малеча в очікуванні дива.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь