A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В Степанці теж завітало дитяче свято

Дата: 28.04.2018 21:29
Кількість переглядів: 716

,

27 квітня у Степанецькому будинку культури зібралась майже вся сільська дітвора — малеча з садочка та початкових і старших класів місцевої школи, та ще, завдяки голові громади, було організовано підвіз учнів із сусідніх сіл. Адже у село Степанці, за сприяння благодійного фонду «Урожай-громаді», приїхали з виставою веселі та завзяті, визнані майстри театрального жанру — артисти Черкаського академічного театру ляльок. І діти, і вчителі ,і гості були просто у захваті від чудової вистави, яка пройшла дуже цікавою і на сучасний лад.

Ляльковий театр подарував дітям справжнє свято та незабутні враження від побаченого. Вони змогли по-новому познайомитися з героями звичайної української казки «Колобок». Але артисти вклали в виставу всю свою душу, зарядили глядачів такою позитивною енергетикою, що це відчувалося на фізичному рівні, дітлахи аж світилися від задоволення.

Степанецький сільський голова Олександр Яременко та депутат Степанецької сільської ради Олександр Арсеєнко висловлюють щиру подяку представникам благодійного фонду «Урожай-громаді» за те , що вони запросили таких хороших гостей та влаштували таке чудове свято наймолодшим жителям нашої громади. А також окрема подяка Черкаському академічному театру ляльок за цікаву казку та позитивні емоції із побажаннями їм здоров’я, успіхів у нелегкій, відповідальній роботі, яка дарує людям свято.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь