A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Дітям цікаво та комфортно - а це головне

Дата: 24.04.2018 11:07
Кількість переглядів: 796

Оновлений інтер’єр та сучасне обладнання. Степанецька спеціалізована школа I-III ступенів, що в межах Степанецької ОТГ на Канівщині, має всі перспективи стати опорною школою.

Фото без опису

Її днями відвідав перший заступник голови ОДА Віталій Коваль та керівник тереторіальної громади Олександр Яременко.

Фото без опису

За словами останнього, це – один із 4 навчальних закладів у Степанецькій ОТГ, розрахований на 600 дітей. Зараз тут навчається зо дві сотні та вже з наступного навчального року формуються повноцінні класи в межах 25-30 осіб, адже кількість школярів поступово зростає. Випускники ж мають високу успішність та 100-відсотково вступають на держзамовлення до вищих навчальних закладів. А навчають дітей викладачі, поміж яких є і заслужені в Україні.

Фото без опису

А ще в школі прагнуть зробити все якнайліпше, аби діти навчались із задоволенням.

– Нині в закладі тривають ремонтні роботи, поступово закуповують нове обладнання, зокрема і в межах діючих в області освітніх програм та проектів, – каже Олександр Яременко. – Спрямували понад 400 тис. грн з районного та обласного бюджетів на обладнання для кабінетів фізики, хімії, біології, математики, «LEGO»,

Фото без опису

«Захист Вітчизни». За кошти місцевих спонсорів зробили 4 внутрішніх туалети.

Так, за період 2017-2018 років для потреб школи придбали вимірювальні комплекси EIN STESN для кабінетів фізики, хімії, біології, математики, чотири інтерактивні дошки, маркерну дошку, інтерактивний тир для кабінету «Захист Вітчизни», кабінет «LEGO», мультимедійне обладнання для кабінету історії. Водночас у закладі ще планують заміни дах, підлогу в коридорах, опалювальну систему, придбати нові шкільні меблі, сучасну комп’ютерну техніку, оновити інтер’єр у коридорах, а також замінити огорожу навколо школи та завершити будівництво спортивного майданчика.

Фото без опису

– Позитивні результати втілення освітніх новацій в навчальний процес очевидні, – говорить Віталій Володимирович. – Спостерігаємо це вже не в одній школі Черкащини. Дітям та вчителям цікаво та комфортно, а це найголовніше. І дуже важливо, що завдяки впровадженим в області проектам навчатись по-сучасному, використовуючи новітні методики й технології, мають змогу діти, котрі живуть у сільських місцевостях. Таким чином, створюємо однакові гідні умови для учнів та вчителів, як у місті, так і на селі.

Під час візиту до навчального закладу Віталій Коваль спільно з Олександром Яременком поспілкувалися з викладачами та учнями. Також обговорили перспективи на майбутнє.

 

Автор статті : Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь