A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Юні футболісти Степанецької громади знову на передових позиціях

Дата: 17.04.2018 16:21
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

13 квітня 2018 року на стадіоні с. Степанецьке проведено  відкриту Першість Канівської районної ДЮСШ «Колос» з футболу серед юнаків 2001-2003 р.н. та 2004-2006 р.н. На змагання прибули команди навчальних закладів району: Бобрицького НВК, Межиріцької та Таганчанської ЗОШ; Степанецької об”єднаної територіальної громади: Степанецької СШ, Мартинівського та Малоржавецького НВК; Ліплявської  об”єднаної територіальної громади: Келебердянського та Ліплявського НВК.  

Фото без опису     

У старшій  віковій групі між собою по «коловій системі» змагалися 4 команди. За результатами 1 місце вибороли юнаки Степанецького відділення футболу спортивної школи, 2 місце посіли бобрицькі футболісти, 3 місце у мартинівських спортсменів, 4 місце зайняла команда Ліплявського НВК.  

Але справжня боротьба розвернулася в молодшій віковій групі, в якій приймали участь 8 команд. За результатами жеребкування команди було розподілено на дві підгрупи. У фінал вийшли команди, які посіли 1 та 2 місце у підгрупах, а саме: Бобрицького НВК, Межиріцької ЗОШ, Ліплявського НВК та Степанецької СШ відповідно. Третє місце здобула команда юних спортсменів Степанецької СШ. Справжні пристрасті розгорнулися у фінальному матчі турніру. Основний час гри закінчився з нічийним рахунком. За результатами пробитих пенальті перемогу виборола команда юних футболістів з с.Бобриця. Юнаки з Ліплявського навчально-виховного комплексу зайняли другу сходинку в турнірній таблиці. Суддівство ігор здійснювали  Іван Баранов та вчитель фізичної культури Мартинівського НВК Петро Лаврінець.

Фото без опису

По завершенню змагань юні футболісти району отримали багато позитивних емоцій від гри. Новообраний голова федерації футболу Канівського району Василь Момро вручив від федерації футболу Черкаської області футбольні м’ячі командам шкіл, а переможці та призери нагороджені  кубками, медалями та грамотами.

За підсумками змагань будуть сформовані команди юнаків 2004 та 2006 р.н. для участі в обласних змаганнях на призи «Шкіряний м’яч», які стартують 17 квітня та Чемпіонату Черкаської області з футболу серед юнацьких команд.

 

Стаття підготовлена за інформацією Канівської районної ДЮСШ «Колос»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь