A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Спартакіада в Таганчі

Дата: 19.02.2018 15:32
Кількість переглядів: 873

Суботній ранок 18 лютого видався напрочуд насиченим та напруженим, але дуже цікавим. Багато кому з нашої молоді не вдалося поніжитися під теплою ковдрою у вихідний день, але вони компенсували цей недолік позитивними емоціями.

Адже, саме в цей день в селі Таганча відбулася Спартакіада присвячена 74 річниці визволення Канівського району від фашистських загарбників, в якій приймали участь збірні команди Канівського району з таких сіл: Степанці, Таганча, Мартинівка, Бобриця, Ліпляве, Межирич. Змагалися в таких видах спорту: дартс; підняття гирі; кидок м`яча в баскетбольне кільце; гра в шашки; перетягування канату; жіночий волейбол; стрільба із пневматичної гвинтівки. А паралельно проводилася Спартакіада з допризовної підготовки молоді Канівщини, де наші учні зайняли ІІІ місце. Але, нажаль степанчани не змогли прийняти участь у всіх видах спорту,таких як підіймання гирі та перетягування канату, так, як на цей день припали і інші заходи, які проходили на обласному та районному рівнях,де наші спортсмени були задіяні в змаганнях по футболу, гра відбувалася в Білозір`ї .Честь Степанецької ОТГ на Спартакіаді захищали учасники збірної команди села Степанці та села Мартинівка. Із Степанець на змагання прибули: Писаренко Дмитро, Загорулько Віталій, Стоколос Максим, який зайняв І місце в змаганнях з дартсу, Мікуліна Наталія, Однокоз Таня, Свєчкарьова Анастасія, Ковпик Анна, Коваль Юлія, Майстренко Мирослава, Семенова Віолетта( ІІ місце з попадання м'яча в баскетбольне кільце)  - дівчатка зайняли ІІІ місце у грі з жіночого волейболу.

Також на Спартакіаді змагалась молодь села Мартинівка: команда з жіночого волейболу - Горощенко Зоряна, Коба Дарина, Мичка Маргарита, Мозгова Анжела, Гвоздик Людмила,Кириченко Анастасія - зайняли ІІ місце;

Перебийніс Ігор за підняття гирі виборов ІІІ місце; Марчук Артем посів ІІ місце в стрільбі, також приймали участь у змаганні Сенька Олександр - стрільба та Шадура Аліна - шашки.

Всі переможці були нагороджені цінними призами.

Дуже хочеться подякувати усім учасникам Спартакіади, які, не зважаючи на вихідний день, приїхали на змагання щоб відстояти честь своєї команди, свого села, своєї громади. Здоров`я вам міцного, успіхів у ваших починаннях і омріяних перемог у спорті і не тільки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь