A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Весна, жінки й прекрасний ювілей

Дата: 08.03.2018 13:51
Кількість переглядів: 920

Цього гарного весняного дня 6 березня в селі Павлівка із самого ранку було якось не спокійно. Всі кудись поспішали, якісь заклопотані, але в гарному настрої. Воно й не дивно, адже в цей день тут відбулося аж два свята. Перше свято приурочене десятирічному ювілею перебування на посаді директора ТОВ" Мир-Сем" Балинської Валентини Іванівни. А друге свято присвячене кращій половині жителів села Павлівка - це свято 8 Березня. Тому клопотів і приємних турбот у організаторів свята було багато, та вони себе оправдали. Концерт вийшов цікавий, змістовний, веселий

Фото без опису за участі місцевого жіночого колективу "Кумоньки",

Фото без опису

гостей із Гарбузина - ансамблю"Стежина",

Фото без опису

веселих і дотепних чоловіків із Степанецького аматорського колективу, які порадували всіх присутніх жартами та хорошими піснями,

Фото без опису

Фото без опису

місцевої молоді, яка була активними і веселими помічниками у такій хорошій справі, а головне подарували усім присутнім піднесений святковий настрій.

Фото без опису Благословив усіх на це добре діло отець Миколай, адже з Божим словом вдається все, і свято теж.

Фото без опису Перша частина концерту була наповнена привітаннями на адресу чарівної жінки Валентини Іванівни, яка була винуватицею цього торжества.

Фото без опису

Скільки ж добрих слів з побажаннями всього найкращого пролунало для неї, скільки тепла і вдячності вилилось в цій святковій атмосфері, адже ця жінка дійсно достойна найвищої похвали і повинна стати прикладом для кожного керівника, який взяв на себе відповідальність очолювати господарство. Бути лідером, вести за собою людей-це дуже не легка справа. Та Валентина Іванівна одна з тих не багатьох жінок, яка  "і коня на ходу, і в палаючий будинок". Адже вмістити в собі грамотного керівника, турботливу господиню потужного господарства, ніжну матір, таку чарівну і милу жіночку, та ще при цьому мати таке тонке почуття гумору - це просто неймовірно!

Фото без опису Привітати Валентину Іванівну прибуло дуже багато почесних гостей:

Фото без опису це і голова нашої громади Яременко Олександр Іванович,

Фото без опису і засновники цього господарства Ясінський Г.В. та Вишневський В.М.

Фото без опису

і колеги, і друзі. Не забула Валентина Іванівна і про своїх відданих працівників, обдарувавши їх цінними призами, тим самим віддячила людям за їх роботу і сумлінне виконання своїх обов`язків.

Фото без опису Без подарунків не залишилась і жодна жінка - господиня свята потурбувалася, щоб кожна красуня взяла з собою частинку весняного настрою разом із чудовими квітами, якими були обдаровані всі присутні дами.

Фото без опису А по закінченні концерту на гостей чекала козацька каша та навариста юшка, тож свято вдалося на славу, веселий спів та гомін не змовкали до самісінької ночі.

Фото без опису Є надія, що коли в нашій громаді є такі прекрасні жінки, розумні і відповідальні керівники, то наше майбутнє в надійних, сильних і водночас таких ніжних і дбайливих руках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь