A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Пророблена робота на старостинських округах

Дата: 27.10.2017 11:28
Кількість переглядів: 797

За 5 місяців існування громади  було пророблено багато роботи на старостинських округах,якої можливо не видно на перший погляд. Деякі пересічні громадяни цього не бачать, а мешканці цих сіл відчувають.

Фото без опису

Хочеться розповісти  про пророблену роботу.

 На неодноразове звернення жителів села Павлівка та Новоукраїнка,які  просили  зробити  дорогу  на кладовище.На що відгукнулася Балинська В.І. директор  ТОВ  СНЦ"Мир- Сем", було завезено щебінь та гран.відсів тапроведеноремонт дороги до кладовища.

 

А також проведено поточний ремонт дороги в с.Новоукраїнка між вулицями Лісова та Гора завезено щебінь та відсів, відгрейдеровано та впорядковано, протяжність 300 метрів і все це за власні кошти ТОВ  СНЦ"Мир- Сем".Закуплено нові сценічні костюми для художнього колективу «Кумоньки», спонсорська допомогаТОВ  СНЦ"Мир- Сем" Балинської В.І. 
 

У Горобіївці за рахунок соціальної угоди було поставлено 4 автобусні зупинки; обгороджено кладовище та розчищено від бур'янів і кущів.Зроблено ремонт дороги по вул.Чупилки- засипано щебнем та гран.відсівом 1км. Зроблено ремонт дороги по вул.Миру- засипано щебнем 800м.Проведено вуличне освітлення-15 ліхтарів і все це за кошти керівника СТОВ «АК «Степанецьке» М.В.Бабича.

 

При в'їзді в центр села Степанці було відремонтовано відрізок дороги місцевого значення  за кошти депутатів районної ради - Олександра Васильовича Сімперовича , Петра Васильовича Добровольського , Володимира Пилиповича  Плисюка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь