A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

«Щоб мешканці Степанецького гордилися тим,що тут живуть», - Микола Бабич

Дата: 24.07.2017 11:12
Кількість переглядів: 749

Зазвичай, про того, хто дбає не тільки про себе, а й про потреби громади, говорять: «Господар!». Про таких людей говорять і їх справи.
Фото без опису

У Степанецькій громаді таким є депутат Степанецької сільської ради, аграрій та підприємець Микола Бабич.

Місцеві мешканці знають його як мецената та ініціатора розбудови селища Степанецького.   Відтак, ми вирішили дізнатися детальніше про вже реалізовані проекти депутата та його  плани на майбутнє. 

Завдяки ініціативі та фінансуванню підприємця, у Степанецькому вздовж траси встановили 8 світлодіодних ліхтарів, які до ранку освітлюють дорогу. Загальна вартість їх встановлення складає 56 тис.грн. П’ять ліхтарів було встановлено для освітлення провулку Молодіжного. Вартість проведення цих робіт становила 28 тис.грн. Також у населеному пункті оновили дорожню розмітку. Вартість виконаних робіт складає 32 тис.грн.

 Окрім цього, у Степанецькому  нещодавно профінансовано буріння 12 свердловин, 4 із яких забезпечують водопостачання багатоквартирних будинків, а 8 - приватних. 

Серед глобальних проектів, реалізованих для розбудови населеного пункту та покращення інфраструктури, за ініціативи Миколи Бабича у 2013-у році був побудований стадіон, вартість якого на той час становила 300 тис.грн., а в 2015-у році - побудований храм. 

Одним із пріоритетів у своїй роботі Микола Бабич вважає забезпечення дозвілля дітей та створення умов для них у Степанецькому. Відтак, у минулому році у населеному пункті був встановлений дитячий майданчик, вартістю 50 тис.грн.

 

Крім того, депутат Степанецької сільської ради та місцевий приватний підприємець розпочав реконструкцію приміщення під дитячий садочок із використанням сучасних технологій, зокрема, із теплою підлогою. Наразі, загальна вартість виконаних робіт складає близько 1 млн.грн.: вже перекрили дах, поставили вікна, зробили підлогу. Для завершення робіт необхідно ще близько 500 тис.грн. 

Для забезпечення дозвілля дітей та розвитку спорту на селі Микола Бабич оплачує  роботу  Заслуженого тренера з греко-римської боротьби, який проводить тренування у Степанцях, допомагає в організації виїздів його вихованців на змагання. Нещодавно  підприємець долучився й до придбання костюмів для художнього колективу, додавши 12 тис.грн. до 50 тис.грн., які були виділені сільською радою. Окрім цього,  депутат фінансово допомагає у проведенні різноманітних  заходів у будинку культури Степанецького та інших селах степанецької громади. 

Завдяки зусиллям депутата встановлено дитячий майданчик у Горобіївці  вартістю 30 тис.грн та на умовах співфінансування з сільською радою - 15 світлодіодних ліхтарів. 

До реалізації своїх планів Микола Бабич активно залучає молодь. Допомагає і матеріально підтримує тих, хто, як і він, готовий працювати на благо громади, бачить перспективу її розвитку і вірить у результат. Він допоміг  із придбанням житла молодому кухарю, який приїхав із родиною з Черкас, агроному, священнослужителю, який проводить службу у збудованій два роки тому за задумом Миколи Бабича Українській православній церкві. Вартість реалізації цього проекту складає близько 5 млн.грн. 

Надалі депутат планує побудувати парк відпочинку та створити переробне виробництво, що дасть можливість забезпечити нові робочі місця для молоді, побудувати кафе у Горобіївці.

Бажаємо Миколі Васильовичу успіхів у реалізації всіх його задумів! Цінуємо його вклад у розбудову села та сподіваємося на те, що в селах нашої громади знайдуться його однодумці та послідовники – справжні господарі землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь