A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Виїздна гра в Умані.

Дата: 20.08.2017 08:08
Кількість переглядів: 715

Фото без опису19 серпня  розпочалося друге коло Чемпіонату області з футболу. «Росава» завітала до "Базиса" з Уманьщини. Степанчани продемонструвала добротну гру та змогли вирвати нічию.

      Початок гри був за «Росавою», яка вже на дев’ятій хвилині отримала нагоду вийти вперед, але воротар Базиса в цьому епізоді зіграв надійно. Надалі «Базис» став впевненішим, зміг повністю змінити ситуацію на полі. На 14-й хвилині Смілянець небезпечно пробивав з гострого кута, проте Сорокін зіграв надійно, перевівши м’яча на кутовий удар. Після подачі від Гріщенка, захист «Росави» вибив м’яча, але підбір виграв гравець «Базису», який знову відправив м’яча до штрафного майданчику. На передачу відкликнувся Тепляков, але Сорокін знову врятував свою команду. Надалі господарі лише нарощували перевагу та ближче до кінця першого тайму змогли закрити суперника на його половині поля. Варто відмітити і «Росаву» , яка дуже грамотно захищала свої ворота. Нагода забити була у Смілянця, також на останніх хвилинах у Давиденка. В решті епізодів масований захист гостей справився із нашою атакою.

        Другий тайм розпочався так само як і перший. «Росава» активно розпочала гру та спробувала нав’язати суперницьку боротьбу, але знову потерпіла невдачу та повернулася великими силами до захисту. Декілька моментів мали гравці в синьому, але удари були не точними. «Базис» постійно тиснув на суперника і захисники гостей, які програвали боротьбу, були змушені зупиняти наших нападників лише ціною фолу. А майстрів, які можуть небезпечно виконати штрафний в «Базису» достатньо. Тому, саме стандарти стали основною загрозою від наших гравців у другій половині гри. Після ударів Гріщенка, Янчука та Попсуя голкіпер «Росави», який, здавалося, впіймав кураж, впевнено рятував свою команду. Та все ж «Базису» вдалося забити, і навіть двічі, але в обох моментах арбітр зафіксував офсайд. Якщо в першому випадку (де Янчук добив м’яча після удару Попсуя) питань до арбітра немає, то після другого епізоду (в якому все той же Янчук завершив подачу від Гріщенка) питання доцільності не зарахування голу залишилося відкритим. До кінця гри жодна з команд так і не зуміла забити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь