A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

На останньому сесійному засіданні Канівської районної ради депутати підтримали звернення голови райради Сергія Геращенка до керівництва ПрАТ «Миронівської птахофабрики» та ТОВ «НВФ «Урожай» з проханням перереєструвати підприємства, які знаходяться у

Дата: 02.06.2017 00:41
Кількість переглядів: 802

На останньому сесійному засіданні Канівської районної ради депутати підтримали звернення голови райради Сергія Геращенка до керівництва ПрАТ «Миронівської птахофабрики» та ТОВ «НВФ «Урожай» з проханням перереєструвати підприємства, які знаходяться у селі Степанці в інші села Канівського району, які не входять у Степанецьку ОТГ.

Фото без опису

 

02.06.2017 Про це інформує спеціальний кореспондент «Kanos».Відповідне звернення було викликане тим, що податки, які надходили від цих підприємств, складали значну частину бюджету району, а при створенні ОТГ, податки будуть надходити у Степанецьку громаду, яка включає лише 8 сільських рад. Відтак, решта 21 сільська рада без цих надходжень не зможуть утримувати школи, садочки, ФАПи, здійснювати соціальний захист населення.«Навіть, коли податки надходили у районних бюджет, у нас було вилучення у державний бюджет близько 10 млн.грн. Коли податки будуть надходити у Степанці, у них буде значно більше вилучення, адже сума доходу буде розраховуватися на кількість жителів. І це вилучення буде сягати близько 19-20 млн.грн., тому Степанці, як отримували свої кошти, вони їх так і отримуватимуть. Просто ці кошти, які ми зараз використовуємо на весь район і могли б використовувати надалі, будуть перераховуватися у державний бюджет», - пояснив голова Канівської РДА Дмитро Шелест.


  • За підтримку відповідного звернення проголосував 23 депутат районної ради, 1 обранець утримався під час голосування.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь