A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ГОЛОВА СТЕПАНЕЦЬКОЇ ОТГ ЗУСТРІВСЯ З БАТЬКАМИ УЧНІВ ШКОЛИ, ЯКУ ЗАКРИВАЮТЬ

Дата: 08.06.2017 00:38
Кількість переглядів: 670

Сьогодні голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко поспілкувався з батьками учнів Павлівської школи, яку планують розформувати уже з 1-го вересня.

 

  • 08.06.2017
  • Про це інформує спеціальний кореспондент «Kanos».

    На ряду з батьками, учасниками зустрічі також виступили сільський голова і директор навчального закладу, а головним питанням дискусії став процес переведення учнів до інших навчальних закладів.

    Необхідність в останньому виникла у зв’язку з тим, що діяльність відповідного навчального закладу призупиняють з 1-го вересня цього року, адже наразі його відвідують лише 18 дітей. Рішення про закриття Павлівської школи було ухвалене відділом освіти Канівської РДА ще до створення Степанецької ОТГ. 

    За попередніми домовленостями, батьки майже одноголосно вирішили перевести школярів у Степанецьку школу. Лише одна родина висловила бажання, що їх дитина навчалася в іншому навчальному закладі.

    Крім того, в ході зустрічі голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко запевнив, що сільська рада забезпечить довезення всіх школярів до школи та докладе максимум зусиль для створення комфортних умов, аби батьки та їх діти не відчули цей перехідний період.

    Також у підсумку, було вирішено, що для батьків та учнів з Павлівки вже наступного тижня буде організовано екскурсію до Степанецької школи, де вони познайомляться із педагогічним колективом та побачать навчальні класи.

    Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що, на думку Олександра Яременка, дії райради провокують соціальну напругу та протистояння між районною владою та ОТГ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь