A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Оголошення

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, Вас,  що наше підприємство в період з 01.06. 2019 року по 06. 06. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Литвинецької, Яблунівської,Степанецької, с/р  проводитиме діяльність із застосування Дублон, Егіда, Сайд Кік, Майстер, БіоПауер, Пріма, Примус Пріма Форте, Діален Супер на посівах кукурудзи (гербіциди від бур’янів), Хармоні, Флейм, Базагран Віволт на посівах сої (гербіциди від бур’янів), із застосуванням Брейк, Кораген, на посівах сої (Кораген є безпечними для бджіл, Брейк строк дії токсичності якого складають – 96) обробіток посівів сої інсектицидами буде проводитись лише у вечірній та нічний час)

12:59 31.05.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами.

   Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо,  що наше підприємство в період з «23» 05 2019 року по «29» 05 2019 року  на  полях,  що розташовані на території Яблунівської, Литвинецької, Степанецької сільських рад  проводитиме діяльність із застосування препаратів: Дублон, Егіда, Сайд Кік, Майстер, БіоПауер, Пріма, Примус, Пріма Форте, Діален Супер на посівах кукурудзи(гербіциди від бур’янів), Хармоні, Віволт на посівах сої(гербіциди від бур’янів), із застосуванням Солігор, Скаба, Памер, Енжіо, Коннект (інсектицид, термін дії токсичності якого – 96 год.) на посівах озимої пшениці (обробіток буде проводитись лише у вечірній та нічний час).

09:12 24.05.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

        Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо,   що ТОВ "НВФ  Урожай" виробничий підрозділ "Заповіт Шевченка"  в період з 18.05. 2019 року по 20.05. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Степанецької сільської ради  проводитиме діяльність із застосування пестицидів Біскайя + Піктор.

18:18 17.05.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, Вас,  що ТОВ "НВФ  Урожай" виробничий підрозділ "Заповіт Шевченка"  в період з 15.05. 2019 року по 22.05. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Литвинецької, Яблунівської,Степанецької сільських рад  проводитиме діяльність із застосування Біскайя, Піктор, Памер на посівах озимого ріпаку(обробіток буде проведений у нічний час, пестицидами, які є безпечними для бджіл), із застосування Дублон, Егіда, Сайд Кік , Майстер, БіоПауер на посівах кукурудзи,Хармоні,Віволт на посівах сої.

12:59 15.05.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, Вас,  що наше підприємство в період з 08.05. 2019 року по 14. 05. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Литвинецької, Яблунівської,Степанецької, с/р  проводитиме діяльність із застосування Сальса, Трієра, Віволт, Брейк, Нопасаран, на посівах ярого ріпаку із застосуванням Біскайя (інсектицид безпечний для бджіл), Піктор, Памер,із застосування Айдакжо, Зенкор Ліквід на посівах сої, застосування Люмакс на посівах кукуркдзи.

07:09 08.05.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, Вас,  що наше підприємство в період з 22.04. 2019 року по 28. 04. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Литвинецької, Яблунівської,Степанецької, с/р  проводитиме діяльність із застосування Модус, Дот, Коннект, Престо,строк дії токсичності якого складають: Конект -96 год.,на посівах озимої пшениці та із застосуванням Айдахо, Зенкор Ліквід на посівах сої, застосування Маврік, Квантум,Хамелеон на посівах озимого ріпаку.

11:59 23.04.2019

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, Вас,  що наше підприємство в період з 24.04. 2019 року по 30. 04. 2019 року  на  полях ,  що розташовані на території Степанецької, с/р  проводитиме діяльність із застосування інсектециду «Маврік», строк дії токсичності якого складають – не токсичний для бджіл

08:37 23.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь