A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДО СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ

Дата: 07.07.2020 11:16
Кількість переглядів: 1072

Фото без опису

Днями пройшла робоча зустріч народного депутата України Андрія Стріхарського з керівництвом та жителями  Степанецької ОТГ.

Обговорювалося багато питань, які хвилюють жителів громади та шляхи їх вирішення, найбільш актуальні з яких:  необхідність проведення капітального ремонту доріг, які руйнуються через недотримання вимог нормативних навантажень великоваговими автотранспортними засобами. Так, дорога в селі Павлівка, незважаючи на проведення ремонту у 2019 році, перебуває в неналежному стані, перш за все через неякісне проведення ремонтних робіт, а також невиконання вимог Пункту 22.5 Правил дорожнього руху, відповідно до якого забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 тонн або фактичною масою понад 24 тонни автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

Головою громади  Олександром Яременком було піднято питання щодо системи бюджетного вирівнювання податкоспроможності місцевих бюджетів. Адже Степанецька ОТГ одна із небагатьох у Черкаській області, бюджет якої передає реверсну дотацію до державного бюджету. Так, за три роки існування ОТГ було перераховано близько 60 млн гривень, які на думку громади можна було ефективніше використати на інвестиційний розвиток ОТГ. Також Андрій Петрович разом із Олександром Івановичем, обговорили проекти соціально-економічного розвитку, які плануються в ОТГ.  Далі завітали  до Степанецького ліцею. Детально обговорили проект реконструкції спортивного майданчика на його території. Депутат відмітив, що Степанецька ОТГ – одна із найперспективніших громад Черкащини, зауважив, що із таким прогресивним та компетентним керівництвом, громада йде вперед впевненими кроками та, як представник партії «Слуга народу», пообіцяв всіляко їй допомагати і підтримувати.

 


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь